accessible
התקשרו עכשיו: 089364540
מכונת גלידה ביתית
השוואת מכונות גלידה
מתכונים להכנת גלידה

מכונות גלידה

לפרטים והזמנות חייגו 08-9364540 או לחצו כאן

 

בונדיגו  - המקום הנכון לכל מי שמחפש מכונת גלידה ביתית!

פה באתר תמצאו מגוון מכונות גלידה להכנה מקצועית של גלידה ביתית, מכונות גלידה של חברות בינלאומיות ידועות כמו גאג'יה, נמוקס או ברוויל.

 

למה לקנות מכונת גלידה?

הכי כיף להכין בבית, וכשהתוצאה היא ברמה של בית קפה או גלידריה, אפשר להינות גם מאיכות, גם מכמות וגם ממקוריות, תוך חסכון כלכלי ניכר.  

זוהי ללא ספק המתנה המושלמת לקנות לעצמך, למישהו אהוב או לחברים, לחובבי המתוק או הבישול הבריא, בעלי הראש הקולינרי היצירתי

שרוצים להכין בבית את כל הטעמים שחלמו עליהם ולא מצאו בשום חנות.

 

מישהו אמר "סנדוויץ' גלידה"? 

סנדביץ גלידה

 

מכונת גלידה ביתית מתאימה גם לשימוש מקצועי (בתי עסק) באיכות גבוהה ובמחיר סביר והוגן.


מערך הלוגיסטיקה של בונדיגו ערוך לספק לך את מכונת הגלידה שלך באספקה מהירה ביותר של ימים ספורים.
בונדיגו משווקת מכונות מקצועיות ברמות שונות ממחיר של 2000 ש"ח ועד מכונות גדולות בעשרות אלפי שקלים, אצלנו תמצאו מבחר גדול של יצרנים ודגמים ואין לנו מחויבות לחברה זו או אחרת אלא לצרכן בלבד.


צור עמנו קשר והיועץ שלנו יעזור לך לבחור את מכונת הגלידה המתאימה לצרכים שלך.
שרות הוא מילת מפתח אצלנו ולכן המומחה שלנו למכונות גלידה ביתיות יעזור לך בהפעלה ובהכנה של גלידה ביתית צעד אחר צעד ובמגוון מתכונים של גלידות חדשות שתוכל להכין במו ידיך.

 

לקבלת מתכוני גלידה נוספים לחץ כאן 

 

איך עובדת מכונת גלידה?

המכונה מורכבת ממדחס קירור ולהב ערבול, כשהשילוב בין פעולת ההקפאה והערבול (שמכניס אויר לתערובת), מייצר גלידה בעלת מרקם נפלא.  

שימוש במכונת גלידה ביתית חוסך מאיתנו עבודה מתישה של עירבוב החומרים כל שעתיים מרגע שקפאו והקפאה מחדש (טכניקת ההכנה ללא מכונה).

 

 איך מכינים גלידה ביתית?

הכנת גלידה היא עניין ממש פשוט. כל אחד יכול ללמוד את העיקרון במהירות ולהתחיל להכין לפי הטעמים האהובים עליו.

רוצים לראות איך משתמשים במכונת גלידה ביתית? 

צפו בסרטון הבא:

 

לפרטים נוספים ורכישת מכונת גלידה חייגו 08-9364540 

 

 טיפים לשימוש נכון במכונת גלידה ביתית

דברים שחשוב לשים לב בהפעלה:

•לעבוד עפ"י הוראות היצרן ולאחר נסיעה מטלטלת עם המכונה, יש לתת לה לנוח 24 שעות, כדי לאפשר לנוזל הקירור לחזור למקומו.
•עפ"י הוראות היצרן, בראשית כל סבב של הכנת גלידה, יש להפעיל את מנוע הקירור כ-5 דקות לפני הפעלת מנוע הערבול.
•בחלק מהמכונות יש לשים כמות קטנה של אלכוהול (יש כוסית מדידה עם המכונה) לפני כל הפעלה, כדי שהמיכל הנשלף לא יקפא אל דפנות המיכל הקבוע.
•יש להפעיל את מנוע הערבול (כך שהכנפיים מסתובבות במיכל ריק) לפני שמוזגים פנימה את המסה.
•בין סבבי הכנת גלידה, לאחר שטיפת המיכל, יש לנגבו היטב, כי כל שארית מים תגרום להיווצרות גוש קטן של קרח בתוך הגלידה של הסבב הבא.
•לעיתים, בהתאם לסוג הגלידה/סורבה וכמות המסה שבמיכל, יש צורך ביותר ממחזור הפעלה מלא אחד.
•כאשר נדרש פחות ממחזור הפעלה מלא (במיוחד אם זה מחזור ההפעלה השני), כדאי מאוד להפסיק את פעולת מנוע הערבול מיד ברגע ששומעים שהוא אינו מצליח יותר לסובב את הכנפיים/ זהו סימן שהמסה כבר מוצקה מדי עבורו וכדאי למנוע מאמץ יתר שלו ונזק כתוצאה מהעומס עליו.
•כדאי להכין את הגלידה בסמוך ככל האפשר לצריכתה. זה המצב בו היא במיטבה.

                                         גלידה

גלידה/סורבה ללא סוכר

סוכר מהווה מרכיב חשוב בתהליך קפיאת המסה. השימוש בסוכרזית עלול לגרום להיווצרות של גושי קרח. רצוי לבדוק תחליפי סוכר אחרים המיועדים לבישול. 

 

טיפ אישי מהמטבח שלי -

העיקרון שלי בגלידה, לכמות של 1 ק"ג בערך הוא-

חצי ליטר של תערובת חלב/שמנת ביחס 1:1. נסו בעצמכם כמה פעמים עד שתגיעו ליחס הטעים לכם ביותר.
4 חלמונים בגודל ממוצע, עם בערך חצי כוס סוכר. גם כאן הכמויות תלויות - עוד חלמון יתן מרקם עשיר יותר, פחות חלמון יתן מרקם בריא יותר. כמות הסוכר היא ממוצעת כי תלוי גם במה ששמים בחלב/שמנת. אם למשל עושים גלידת קרמל/טופי, ז"א הרבה סוכר בשמנת, צריך לשים פחות בחלמונים, אבל לא לוותר כליל על מנת לאפשר הקצפה טובה.
כל הטעמים נכנסים כבר בשמנת. יש תבלינים שיתנו טעם יותר חזק אם לאחר הבישול על סף רתיחה תשאירו את השמנת עם התבלינים לעמוד כמה שעות, אפילו לילה, ורק אח"כ תמשיכו.


שני טיפים טכניים נוספים:

לא לשכוח שהתערובת מגדילה נפח תוך כדי ההכנה. לכן רצוי למלא רק מחצית מהמיכל.
על מנת לזרז את התהליך - רצוי לקרר את התערובת לפני ההכנה.

 

 

 גלידה וילדים זה שילוב מנצח

 

 

 

 

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים

המיוחדים שלנו

כתובתנו: הנוטרים 18 מזכרת בתיה  טלפון - 089364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח