מתכון לגלידה חגיגיתמתכון גלידה לאותן פעמים בהן אתם רוצים להביא קינוח מרשים וטעים לשולחן
מצרכים :
150 גרם תערובת פירות יבשים 1/3 כוס ברנדי 2 כפות רום כהה 1 תפוז - מגררים את הקליפה וסוחטים 2 כוסות שמנת 1 כוס חלב מקל וניל מקל קינמון 6 חלמונים 1/2 כוס סוכר
הכנה:
1. משרים את הפירות היבשים בברנדי + רום + קליפת תפוז ומיץ תפוזים ללילה 2. בסיר קטן מחממים יחד שמנת + חלב + קינמון + ווניל עד שהכל מתאחד. מוציאים את מקלות הקינמון והוניל. 3. בקערה טורפים יחד חלמונים + סוכר עד שהם מבהירים. מאחדים עם השמנת החמה , בזהירות ! לאט לאט ומבשלים על אש קטנה עד שמסמיך מעט. 4. מצננים 5. מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן 6. כמה דקות לפני שהגלידה מוכנה הוסיפו מהפירות המושרים ( ללא הנוזלים ! )
טיפ ! - העבירות את הגלידה המוכנה לתבנית סיליקון מעניינת מרופדת בפלסטיק נצמד . הגישו עם סירופ או פירות מסוכרים מלמעלה.
לפרטים ורכישת מכונת גלידה חייגו 08-9364540
|