מתכון לגלידת רום תמר ופקאןרום,תמרים ופקאן.. כל אחד מהם לחוד הוא נפלא , אבל ביחד הם פיצוץ של טעמים !
מצרכים :
12 תמרים ( ללא חרצנים ) 1/4 כוס רום כהה
1 כוס חלב 2/3 כוס סוכר קורט מלח 1/4 1 כוסות שמנת 6 חלמונים 1/2 כפית תמצית וניל 2 כפות רום כהה 1 כוס פקאן קלוי
הכנה:
1. בסיר קטן מחממים רום ותמרים קצוצים. מסירים מהאש ומשאירים את התמרים כ 4 שעות ברום. 2. בסיר מחממים חלב ,סוכר ומלח עד שהסוכר נמס. 3. טורפים את החלמונים ומערבבים עם התערובת החמה בזהירות ולאט. 4. מחזירים לאש נמוכה ומבשלים עד שמסמיך. מוסיפים שמנת , וניל ורום . מצננים היטב. 5. מעבירים את התערובת הקרה למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן. בדקות האחרונות יש לערבב פנימה את התמרים והפקאנים הקצוצים.
* תוספת רום על פי שיקול דעתכם...

לפרטים והזמנת מכונת גלידה חייגו 08-9364540
|