accessible
התקשרו עכשיו: 089364540
בונדיגו
השוואת מכונות גלידה
מתכונים להכנת גלידה

סורבה תות אפרול

מתכון קיץ מנצח מבית מרתה סטיוארט

 

מצרכים :
1 סלסילה גדולה של תותים
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס אפרול
קליפה מגוררת מתפוז אחד

 

מהו אפרול ? 

אפרול

 

לפי אתר "סנהדרינק"

" בשנת 1919 רקחו האחים ברביירי ממחוז ונטו שבאיטליה אפרטיף על בסיס עשבים שקיבל את השם אפרול. באופן לא רשמי הוא מכונה גם "האח הקטן של קמפרי", בזכות אחוז אלכוהול נמוך משמעותית (11%) וטעם מתוק יותר ומריר פחות משל האח הגדול. בתחילת דרכו היה האפרול מוכר אך ורק במדינת הולדתו. רק בתום מלחמת העולם השניה החלה הפריצה הבינלאומית, והשווקים שאימצו בחום את המשקה אחרי השוק האיטלקי היו השווקים בגרמניה ובאוסטריה." 

 


הכנה:
1. מרסקים בבלנדר תותים וסוכר יחד.
2. מערבבים בקערה את רסק התוים עם האפרול וגרידת התפוז. מצננים במקרר כשעתיים
3. מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן להכנת סורבה.
4. מעבירים לתבנית ומקפיאים לעוד כשעתיים.

ניתן לשמור את הסורבה קפוא כשבועיים במקפיא

 

סורבה תות אפרול

 

 

לפרטים נוספים ורכישת מכונת גלידה חייגו עכשיו 08-9364540

 

 

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים

המיוחדים שלנו

כתובתנו: הנוטרים 18 מזכרת בתיה  טלפון - 089364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח