accessible
התקשרו עכשיו: 089364540
בונדיגו

רביולי שוקולד

לבצק פסטה:

40 גרם קקאו
50 גרם חמאה
1 קילו קמח
10 ביצים
קורט מלח

נערבב את החומרים של הבצק עד שהם מתאחדים יחד ומתגבש בצק.
נעביר למכונת הפסטה ונלוש , עד שהבצק יהיה נוח לעבודה ודק מספיק. לא כדאי לרדד דק מדי אחרת הבצק יקרע.

זיכרו ! מתחילים תמיד מרחב ומתקדמים לבצק דק ודק יותר !!

שוקולד בטמפ' החדר למילוי
ריבת פירות יער
רוטב וניל
אופן ההכנה:

ניצור מלבן ארוך של בצק.
ננקה מקמח מהחלק העליון ונחתוך לריבועים לא גדולים !
נבריש עם מעט מים
ניצוק מעט מהשוקולד או מהריבה באמצע הריבועים/מלבנים, ונסגור היטב.

אופציה שניה לסגירה –
לגלגל את הבצק לחצי פעמיים , וללחוץ בקצוות  ליצירת מראה של  סוכרייה !
תהליך הבישול- בהתאם להכנת רביולי רגיל: לבשל 7-8 דקות במים רותחים ועוד 1 – 2 דקות עם רוטב שהכנתם .

המלצה שלנו- השקיעו ברוטב וניל טוב או הוסיפו כדור גלידת וניל !

 

 

 

לפרטים נוספים ורכישת מכונת פסטה חייגו 08-9364540

 

 

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים

המיוחדים שלנו

כתובתנו: הנוטרים 18 מזכרת בתיה  טלפון - 089364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח