40 גרם קקאו 50 גרם חמאה 1 קילו קמח 10 ביצים קורט מלח
נערבב את החומרים של הבצק עד שהם מתאחדים יחד ומתגבש בצק. נעביר למכונת הפסטה ונלוש , עד שהבצק יהיה נוח לעבודה ודק מספיק. לא כדאי לרדד דק מדי אחרת הבצק יקרע.
זיכרו ! מתחילים תמיד מרחב ומתקדמים לבצק דק ודק יותר !!
שוקולד בטמפ' החדר למילוי ריבת פירות יער רוטב וניל אופן ההכנה:
ניצור מלבן ארוך של בצק. ננקה מקמח מהחלק העליון ונחתוך לריבועים לא גדולים ! נבריש עם מעט מים ניצוק מעט מהשוקולד או מהריבה באמצע הריבועים/מלבנים, ונסגור היטב.
אופציה שניה לסגירה – לגלגל את הבצק לחצי פעמיים , וללחוץ בקצוות ליצירת מראה של סוכרייה ! תהליך הבישול- בהתאם להכנת רביולי רגיל: לבשל 7-8 דקות במים רותחים ועוד 1 – 2 דקות עם רוטב שהכנתם .
המלצה שלנו- השקיעו ברוטב וניל טוב או הוסיפו כדור גלידת וניל !