רוטב פסטו

מצרכים לרוטב :
חבילה בזיליקום טרי ,רק העלים 100 גרם גבינת פרמזן 2 שיני שום שמן זית 2 כפות צנוברים
במעבד מזון מכניסים את כל המרכיבים חוץ משמן הזית . מכינים מהם משחה ומוסיפים לאט את השמן תוך כדי הפעלה.
התוצאה הסופית תלויה בכם ובטעם שלכם - משחה דלילה או סמיכה, עם הרבה יותר שום או פחות, עם גבינה כזו או אחרת, עם צנוברים או אגוז אחר....
ברוטב אפשר להשתמש בהמון מתכונים שונים. רוצים רעיונות ? בבקשה - להוסיף ללחם או בגט ולאפות מעט בתנור - להוסיף לממרח טחינה או יוגורט או מיונז או שעועית לבנה מבושלת - כתוספת טעם לרוטב לסלט - כתוספת טעם לרוטב עגבניות - יחד עם דגים בתנור
לפרטים נוספים ורכישת מכונת פסטה חייגו 08-9364540
|