רוטב רוזה
רוטב שמשדך יחד גם עגבניות וגם שמנת ככה שמתקבל טעם עדין ונהדר
מצרכים:
5 כפות רכז עגבניות 1 עגבניה קצוצה או עגבניות שרי חתוכות
בצל קטן קצוץ דק 2 שני שום כמה עלי בזיליקום טרי או 1 כפית בזיליקום יבש מיכל שמנת מתוקה מלח, פלפל לטעם
הכנה:
מטגנים בסיר על אש קטנה בחמאה את הבצל ,השום והעגבניות עד שהן מתרככות .
מתבלים.
מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עוד כמה דקות.
אם הרוטב סמיך מדי אפשר להוסיף לו מעט ממי הבישול של הפסטה.
רוטב ורדרד ועדין בטעם שהולך טוב עם כל סוג של פסטה וליד כל מנה.

לפרטים נוספים ורכישת מכונת פסטה חייגו 08-9364540
|