accessible
התקשרו עכשיו: 08-9364540
בונדיגו

פסטה ברוטב בטטה ושמנת


מצרכים:


שמנת לבישול

1 בטטה בינונית

כף חמאה

חצי כוס חלב

3 שיני שום (מי שלא אוהב אפשר להפחית)

קורט מלח

קורט פלפל לבן טחון

קורט אגוז מוסקט טחון

חבילה פסטה מבושלת למידה הרצויה במים.


אופן הכנה:

מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות, מטגנים אותן בחמאה מכל הצדדים ולקראת הסוף מוסיפים שום קצוץ או כתוש, מוסיפים את התבלינים וחצי כוס חלב ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך הבטטות, מוסיפים את השמנת ומבשלים כמה דקות על אש נמוכה.

 

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים
כתובתנו: פקריס 3, פארק המדע רחובות    טלפון: 08-9364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח