פסטה ברוטב בטטה ושמנת מצרכים:
שמנת לבישול 1 בטטה בינונית כף חמאה חצי כוס חלב 3 שיני שום (מי שלא אוהב אפשר להפחית) קורט מלח קורט פלפל לבן טחון קורט אגוז מוסקט טחון חבילה פסטה מבושלת למידה הרצויה במים.
אופן הכנה:
מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות, מטגנים אותן בחמאה מכל הצדדים ולקראת הסוף מוסיפים שום קצוץ או כתוש, מוסיפים את התבלינים וחצי כוס חלב ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך הבטטות, מוסיפים את השמנת ומבשלים כמה דקות על אש נמוכה.
|