מתכון לגלידת אפרסק ופקאן קלויהרבה פעמים השילובים הכי פשוטים נותנים את התוצאה הכי מרשימה.
גלידה בטעם אפרסק משגע, הפקאנים כאופציה לתוספת בתוך הגלידה או בחוץ. תלוי בטעם שלכם ובגיל המנשנשים..

מרכיבים :
3/4 כוס סוכר 2 כפות קורנפלור מעט מלח 2 כוס חלב 1 כוס שמנת 1 חלמון 1/2 1 כפיות תמצית וניל 1 כוס אפרסקים קלופים וקצוצים 2 כפות סירופ תירס 1/2 1 כפות חמאה 1 כוס פקאנים קצוצים
הכנה:
1. לטרוף יחד בקערה סוכר+קורנפלור ומעט מלח. להוסיף חלב ושמנת. לחמם על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה. לוקח בערך 10 דקות. מסירים מהאש. 2. טורפים את החלמון ומוסיפים לאט לשמנת החמה. להקפיד על העירבוב ! להוסיף תמצית וניל ולצנן היטב. 3. בינתיים, לבשל אפרסקים עם סירופ תירס כ5 דקות בסיר קטן. למעוך ולצנן כחצי שעה. לערבב אתץ האפרסקים לתערובת השמנת. 4. להכניס את התערובת לצינון במקרר. לפחות כמה שעות. 5. במחבת להמס חמאה ולקלות את הפקאנים. בסיום הקלייה לפזר עליהם מעט מלח גס.לצנן היטב. 6. להכניס למכונת גלידה ביתית את תערובת השמנת והאפרסקים, להכין לפי הוראות היצרן. את הפקאנים ניתן לפזר מעל כשמגישים את הגלידה או להוסיף לגלידה לקראת סיום ההכנה.

לפרטים ורכישת מכונת גלידה ביתית חייגו 08-9364540
|