accessible
התקשרו עכשיו: 089364540
בונדיגו
השוואת מכונות גלידה
מתכונים להכנת גלידה

סירופ קרמל מלוח


לפעמים מה שעושה את כל ההבדל זה התוספות ..

לא מאמינים לי ? תשאלו את הילדים .

כל ילד יודע שחשוב שיהיו ליד הגלידה תוספות כמו סוכריות קטנות וציבעוניות או שבבי שוקולד .

אז למה שלמבוגרים ( וגם לילדים כמובן..) לא יהיה איזה סירופ מעניין ליד הגלידה ?

בבקשה..

 

סירופ  קרמל מתוק -מלוח

2 כוסות סוכר - אפשר להחליף חלק מהסוכר בסירופ תירס

50 גרם חמאה לא מלוחה בטמפרטורת החדר,חתוכה לקוביות

1 כוס שמנת בטמפרטורת חדר

1/2 כף מלח גרגירי מכל סוג שאתם אוהבים

 

בסיר גדול ! לשים סוכר  ולהתחיל לבשל תוך כדי עירבוב.עד שכל הסוכר נמס.

מבשלים עד שהסוכר מקבל צבע ענבר / חום קרמלי

הוסיפו את כל החמאה והמשיכו לערבב. זהירות הקרמל מבעבע ועולה גבוה.

הסירו מהאש והוסיפו את השמנת תוך כדי עירבוב. שוב זהירות הרוטב מבעבע !

הוסיפו את המלח וערבו היטב.

צננו בסיר עוד 10 -15 דקות ואז ניתן להעביר לצנצנות נקיות .

הסירופ ישמר במקרר כשבועיים אם תצליחו להתאפק...

 

המתכון באדיבות Brown Eyed Baker  בשיפוץ קל שלנו.

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים

המיוחדים שלנו

כתובתנו: הנוטרים 18 מזכרת בתיה  טלפון - 089364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח