מתכוניםהכנת חלה ולחמניות - מתכון מצולם של אורי שפט
לחם כאפוש מהמטבח העדני
לפרטים והזמנות חייגו 08-9364540 או לחצו כאן
לחם סודה אירי עם פיליס גלזר
לחם שיפון רוסי עם ארז קומרובסקי
לפרטים והזמנות חייגו 08-9364540 או לחצו כאן
לחם ללא שמרים - קרין גורן
כמות: כיכר אחת גדולה
חומרים
4 כוסות קמח (560 גרם)
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה
1 כפית גדושה מלח
חצי ליטר רוויון (אין תחליפים!)
1 כוס תוספות לפי הטעם למשל: עגבניות מיובשות, עשבי תיבול, בצל מטוגן, זיתים קצוצים, גבינת פרמזן
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד ולשים חצי דקה על משטח מקומח.
מוסיפים תוספות שאוהבים ולשים לפיזור אחיד שלהן בבצק.
מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
בעזרת סכין חורצים X במרכז.
אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות להשחמה.
מצננים לפני שמגישים.
לחמניות בצורת קרואסון - קרין גורן
למתכונים נוספים חייגו 08-9364540
|