השוואת מכונות גלידה בישראל ניתן להשיג מגוון מכונות גלידה ביתיות כאשר שלושת היצרנים הבולטים הם נמוקס מאיטליה, פרוסטליין מסין וחברת אמקור הישראלית.
על מנת להקל על ההחלטה איזו מכונה מתאימה לכם ריכזנו עבורכם את הנתונים של המכונות השונות על מנת שיהיה לכם קל להשוות ביניהן.
חסר לכם מידע? צרו קשר ונשמח לענות.
כל מה שצריך לדעת על הכנת גלידה בבית
יש לכם שמנת, חלב וסוכר ואתם רוצים גלידה. מה האפשרויות שלפניכם?
אתם יכולים סתם לזרוק הכל למקפיא אבל מה שתקבלו יהיה גוש קרח מתוק של שמנת.
מה חסר? אוויר.
אפשר לזרוק את התערובת למקפיא וגם לערבב במזלג כל 15 דקות בערך. מה תקבלו עכשיו?
משהו שמזכיר מעט גלידה אבל בטח לא גלידה טובה, משובחת. נו, לפחות נכנס קצת אוויר ..
מה אם תערבבו כל 5 דקות? כל 2 דקות? אולי פשוט תזחלו למקפיא ותערבבו כל הזמן?
עכשיו תקבלו גלידה טובה אבל גם מכת קור..
כשמכניסים את התערובת למכונת גלידה ביתית החלק הפנימי של הקערה הוא הקר ביותר. כך גבישים קטנים של תערובת קופאים והבוחשנים מגרדים את הגבישים ומערבבים אותם לתוך התערובת.
ככל שהבוחשן עובד מהר יותר ככה הגבישים שהוא מגרד קטנים יותר והתוצאה היא גלידה קרמית ואחידה יותר. גבישים גדולים מדי מובילים לטעם של קרחון ולא של גלידה טובה.
במכונות גלידה ללא מדחס יש צורך להקפיא את קערת הערבוב לשעות רבות מראש. זה דורש התארגנות מראש והורס את הספונטניות בהכנת הגלידה.
עדיין, אם לא תתכננו להכין הרבה גלידה אלא רק לעיתים רחוקות מאוד ולא איכפת לכם לשמור את הקערה במקפיא או להמתין יום עד שהיא תתקרר – מכונת גלידה כזו יכולה להתאים לכם.
מניסיון, המנוע במכונות ללא מדחס חלש יותר ולכן הבוחשנים מסתובבים לאט יותר יחסית למכונה עם מדחס ולכן גבישי הגלידה גדולים יותר, והגלידה עלולה לצאת פחות טובה.
במכונת גלידה ביתית עם מדחס יש לכם את החופש להכין גלידה משובחת מתי שרק תרצו וכמה שתרצו.
למכונות אלה יש בדרך כלל מנוע חזק יותר, והן בעלות יכולת קירור עצמית מצוינת ויכולת לבחוש את הגלידה במהירות הנדרשת כדי שתתקבל גלידה חלקה וקרמית.
המלצה שלנו - לבחור מכונה עם מדחס מבית טוב ואמין, וללקק גלידה כל השנה.
לרכישת מכונת גלידה חייגו 08-9364540
למי שמתעניין ורוצה לקרוא עוד על מכונת גלידה ביתית -
לחץ כאן לטיפים להכנת גלידה
אתר המתכוני גלידה בעברית https://myglida.co.il/
אתר באנגלית שמכיל המון מידע ומתכונים להכנת גלידה
|