התקשרו עכשיו:

08-9364540

בונדיגו

מכונת בירה

 בעשרים השנים האחרונות הפכה הכנת בירה בבית  לתהליך פשוט וקל שכל חובב בירה יכול ליישם.

מאז פיתח פרופסור מיכאל לואיס עם צוותו את ה BEER MACHINE , ורשם אותה כפטנט בינלאומי !

מבשלת הבירה הביתית, הכנת בירה נעשתה קלה כמעט כמו הכנת כוס תה.

היום ניתן לקנות את מבשלת הבירה הביתית כמעט בכל מקום בעולם ולייצר בירות ביותר מ 12 טעמים שונים.

 

מה צריך ?

מכונת בירה ותערובת מוכנה להכנת בירה בכל טעם שאתם אוהבים.

כל שקית תערובת תעניק לכם חוויה של בירה טריה,טעימה ,טבעית ונהדרת וכל זה בזמן קצר יחסית של 7 עד 10 יום.

 

איך מכינים  ?

מרכיבים את הBeer Machine.

רצוי מאוד לשטוף אותה היטב לפני כל שימוש ויש גם כאלה המקפידים לחטא בחומר המיועד לחיטוי מיכלי מזון.

אל המיכל מוזגים כשלושה ליטרים של מים קרים ומוסיפים את שקית התערובת ,

ממלאים בעוד מים עד לקו המסומן. סך הכל כעשרה ליטר מים ומוסיפים את שקית השמרים.

מניחים את המיכל במקום קריר לתסיסה.

הטמפרטורה המומלצת היא כ 18 עד 22 מעלות צלזיוס.

אם אתה מכין בירה באמצע הקיץ הישראלי החם כדאי לחפש מקום קריר להניח את המיכל.

כשמדברים על טמפרטורת חדר לא מתכוונים לבית סגור בלי מזגן ביולי אוגוסט הישראלי.. אלא למשהו קריר יותר.

 

מבשלת בירה ביתית

 

לפרטים והזמנת מבשלת בירה ביתית חייגו 08-9364540

 

 

איך יודעים שהתערובת תוססת בתוך מכונת הבירה ?

בראש המכונה  יש וסת לחץ. כשמרטיבים אותו ויש תסיסה עולות בועות שניתן לראות בעין.

אם לא רואים בועות כנראה שהסתיימה התסיסה.

תהליך התסיסה שונה מתערובת לתערובת ויכול להימשך בין שלושה לשיבעה ימים.

דרך נוספת ומהנה לוודא שהתסיסה הסתיימה היא לטעום את הבירה. אם הטעם הדומיננטי הוא מתוק סימן שהשמרים לא סיימו את עבודתם,

אם הטעם לא מתוק אלא "יבש" כנראה שנגמרה התסיסה.

 

מה עושים עכשיו ?

בשלב הבא מכניסים את ה- Beer Machine למקרר. יש להיערך לכך ולהכין מקום שבו המיכל יעמוד כמה ימים.

הקירור גורם לגז  שנוצר בתסיסה להיספג חזרה בתוך הבירה, מה שיעניק לה את הגיזוז הנעים שלה, ואת המראה הצלול והנקי.

רצוי לבדוק ( בשתיה כמובן..) אחרי שלושה ימים את רמת הגז במכונת הבירה, אם כמות הגז מתאימה לנו הבירה מוכנה לשתיה.

אם יש מעט מאוד גז אפשר להוסיף עוד על ידי מיכלי הגז שמצורפים למכונת הבירה.

חשוב לזכור - להוסיף גז לבירה רק כשהיא קרה אחרת הכל יתנדף ולא יספג בבירה עצמה.

 

 

 

שלב שלישי ואחרון

ברגע שהבירה מוכנה נשאר רק להזמין חברים ולמזוג.

אפשר למזוג ישר מה - Beer Machine כמו שמוזגים בירה מהחבית בפאב  או להעביר לבקבוקים ולהדביק את הלוגו שהכנתם לעצמכם.      

 

עוד לא הכנתם לוגו לבירה הביתית שהכנתם בעצמכם?

רוצים להכיר עוד יצרני בירה קטנים ותוויות הלוגו שלהם ?

באתר הזה תוכלו למצוא מבחר עצום שאולי יסייע לכם להחליט על הלוגו שתעצבו לעצמכם.                               מבשלת בירה ביתית

 

 רוצים לקרוא וללמוד עוד על בירה בכלל ומבשלות בירה קטנות בפרט . נסו באתר - רק בירה . אנחנו ממליצים !

 

 

לפרטים והזמנת מבשלת בירה חייגו 08-9364540

מוצרים נוספים שעשויים לעניין אותך

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

LIN – LINKEDIN  בונדיגו – ליקדאין

לינקד-אין

TW – בונדיגו טוויטר

טוויטר

בונדיגו – יצרנים

המיוחדים שלנו

מכשיר לעוגיות

מכונת פסטה Marcato

מכשיר לעוגיות בעיצוב איטלקי

300 ש"ח

249 ש"ח

מכונת אטלס עם מנוע

מכונת פסטה Marcato

מכונת הפסטה הטובה בעולם

720 ש"ח

649 ש"ח

מייבש מזון Ultra

איזדרי

במיוחד לכמויות גדולות

1,850 ש"ח

1,750 ש"ח

nemox gelato grand

נמוקס ישראל

נמוקס מיוצר באיטליה

3,290 ש"ח

1,590 ש"ח

טלפון:08-9364540 דוא"ל info@bondigo.co.il
בונדיגו
כל הזכויות שמורות לבונדיגו ©
design by shanita
Powered by bdb -בניית אתרים